Omschrijving bedrijf

Bij Joost Bosch Beregeningstechniek weten we hoe belangrijk een veilige paardenbak is voor uw paard. Daarom bieden wij de perfecte oplossing met onze professionele paardenbakberegening. Met meer dan 50 succesvolle installaties voor paardenbakken zijn wij de specialisten in deze niche.

Onze installaties worden op maat gemaakt, professioneel geïnstalleerd en winterklaar gemaakt, zodat uw paardenbak altijd in topconditie is. Daarnaast bieden wij goede communicatie en advies over mogelijke bronboringen, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw paardenbak. Afhankelijk van de grootte en complexiteit van de installatie duurt het maximaal twee dagen voordat uw paardenbak volledig is uitgerust met onze hoogwaardige beregeningsinstallatie.

Maar niet alleen paardenbakken kunnen wij voorzien van beregening, ook voor uw tuin bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Een goed afgestelde beregeningsinstallatie is essentieel om uw tuin gezond en kleurrijk te houden, ondanks het drogere klimaat in Nederland. Bij Joost Bosch Beregeningstechniek kiezen wij voor duurzame oplossingen op maat, zodat uw tuin gelijkmatig wordt voorzien van voldoende water zonder verspilling. Ook kunnen wij een bronboring uitvoeren, zodat u gebruik kunt maken van een onafhankelijke grondwaterbron.

Onze expertise op het gebied van pomptechniek zorgt ervoor dat wij u de beste service kunnen bieden voor uw grondwaterpompinstallaties. Of u nu op zoek bent naar advies over de beste bronpomp voor uw situatie, een pompinstallatie die gevoed kan worden door zonne-energie of onderhoud voor uw installatie, bij Joost Bosch Beregeningstechniek hebben wij de kennis en ervaring om u te helpen.

En ook als uw grondwater verontreinigd is, kunnen wij u helpen met onze waterbehandelingssystemen. Wij testen de waterkwaliteit van uw bron en bieden, indien nodig, een waterbehandelingssysteem aan.

Bij Joost Bosch Beregeningstechniek staan duurzame en klantgerichte waterprojecten op maat centraal. Wij werken met gerenommeerde merken en de nieuwste technologieën, zodat u verzekerd bent van een installatie waar u jaren plezier en gemak van ervaart. Onze persoonlijke en klantgerichte benadering, ons plan van aanpak en onze zorgvuldige werkwijze maken het aanleggen van uw beregening een zorgeloze ervaring.

Werkzaam in de onderstaande provincies
Locatie
Open
Open 24h today
 • Monday

  Open 24h

 • Tuesday

  Open 24h

 • Wednesday

  Open 24h

 • Thursday

  Open 24h

 • Friday

  Open 24h

 • Saturday

  N/A

 • Sunday

  N/A

 • 6 december 2023 16:03 local time

Stuur het bedrijf een bericht

 • No comments yet.
 • Add a review