Evenementen en wedstrijden

De Zeeuwse Verzekeringen nieuwe hoofdsponsor paardensportevenement

Paardensport evenement, paarden, equihub

Afscheid van ALRAKO als hoofdsponsor

Na 6 jaar als hoofdsponsor het paardensportevenement te hebben ondersteund, draagt ALRAKO Ramen, Deuren en Kozijnen het stokje over. De Familie Lemstra en Dijk worden bedankt voor hun steun in de afgelopen jaren aan de paardensport. ALRAKO blijft betrokken als subsponsor.

Introductie van De Zeeuwse Verzekeringen

De Zeeuwse Verzekeringen, oorspronkelijk een regionale verzekeraar maar nu landelijk opererend, wordt de nieuwe hoofdsponsor. Het bedrijf, opgericht in 1939 en gevestigd in Middelburg, heeft een passie voor de paardensport en specialiseert zich in de hippische sector.

Verzekeringsoplossingen voor hippische sector

De Zeeuwse biedt oplossingen voor hippische bedrijven, beroepen en particulieren, zoals het verzekeren van aansprakelijkheid, rechtsbijstand, locaties, inventaris en paardenvrachtwagens. Ook particuliere paardenhouders kunnen hun paard, zadel, trailer en locatie verzekeren.

Persoonlijke dienstverlening en samenwerking

De Zeeuwse werkt samen met onafhankelijke verzekeringsadviseurs en biedt persoonlijke dienstverlening. De hippische adviseurs delen de passie voor paardensport en bieden persoonlijk en onafhankelijk advies voor zowel hippische ondernemers als particuliere paardenhouders.

Bron: De Zeeuwse Verzekeringen

Aanbevolen artikelen

Nieuws van EquiHub

Minder lezen, meer weten

EquiHub maakt paardensportinformatie op internet toegankelijker voor Nederlandse en Belgische paardenliefhebbers. We houden lezers op de hoogte van relevante nieuws- en achtergrondartikelen uit nationale en internationale media.

Onze ervaren journalisten selecteren dagelijks belangrijke artikelen over de paardensport, waarna we een synopsis maken en een link naar het oorspronkelijke stuk bieden. EquiHub is zo een betrouwbare en uitgebreide bron voor paardenliefhebbers in Nederland en België.

Recent nieuws