FAQ

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

EquiHubis een platform speciaal voor de hippische sector, hier kunnen bedrijven en verenigingen zich aanmelden en gevonden worden door potentiële klanten en leveranciers.

Op EquiHub kun je informatie vinden over bedrijven en professionals in de hippische sector, zoals verkopers van uitrusting en verzorging voor paarden, opleiders, fokkers en verenigingen.

Je kunt verenigingen, bedrijven en professionals op EquiHub vinden door te zoeken op specifieke categorieën of door gebruik te maken van de zoekfunctie of door op tags te klikken.

Je kunt je bedrijf aanmelden door een account aan te maken en de informatie over je bedrijf in te vullen.

Verenigingen, ruitersportcentra en pensionstallingen kunnen hun aanmelding gratis posten, voor de andere categorieën wordt een vergoeding gevraagd.

Je kan contact opnemen met bedrijven op EquiHub door gebruik te maken van de contactmogelijkheden die op de bedrijfspagina worden vermeld.

Ja, je kan je bedrijfsgegevens aanpassen door in te loggen op je account en de wijzigingen door te voeren. Het profiel wordt weer zichtbaar nadat de wijzigingen zijn goedgekeurd.

U kunt uw bedrijfsprofiel op EquiHub featuren door gebruik te maken van onze betaalde opties, zoals uitgelichte vermelding of extra zichtbaarheid. Neem contact op met onze klantenservice om te zien welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf.

Ja, het is mogelijk om meerdere locaties toe te voegen voor je bedrijf. Je kunt dit doen door na de aanmelding op de "Locaties" tab te gaan en daar een nieuwe locatie toe te voegen.

Nee, op EquiHub kun je (nog) geen producten kopen. Het is alleen een site waar bedrijven en verenigingen zich kunnen presenteren aan de doelgroep en gevonden kunnen worden.

Als uw categorie niet beschikbaar is, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de contactpagina. Onze medewerkers zullen u helpen uw bedrijf toe te voegen aan de juiste categorie of een nieuwe categorie aan te maken.

Ja, wij bieden de optie om het aanmaken en onderhouden van uw profiel uit te besteden aan ons team. Dit is ideaal voor bedrijven die geen tijd of resources hebben om zelf een compleet profiel samen te stellen.

Wij zullen contact met u opnemen om uw wensen en eisen te bespreken en vervolgens een team toewijzen om het werk voor u uit te voeren.

Het hangt af van de grootte en complexiteit van uw bedrijf, maar we streven er altijd naar om binnen enkele dagen een compleet profiel te presenteren.

Onze tarieven variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw bedrijf, neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Ja, u kunt op elk moment uw profiel wijzigen of aanvullen door contact met ons op te nemen. Wij zullen uw verzoeken zo snel mogelijk uitvoeren.

Ja, u krijgt volledige toegang en controle over uw profiel nadat het is opgeleverd.