Omschrijving bedrijf

Bij Peters Aanhangwagens kunt u terecht voor diverse soorten aanhangwagens en laadbakken, waaronder op maat gemaakte zelfbouw aanhangers. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van aanhangwagens en laadbakken van zeer degelijke kwaliteit. Naast de standaard categorieën zoals plateauwagens, machinetransporters, kippers en laadbakken, is het ook mogelijk om aanhangwagens geheel op maat te laten produceren.

Peters Aanhangwagens is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in aanhangwagens en biedt een uitgebreide dienstverlening, zoals verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie. Het bedrijf heeft een showroom van circa 6000m2 waar u terecht kunt om de verschillende voorraadmodellen te bekijken en samen met een medewerker te kijken welke aanhanger of paardentrailer het meest geschikt is voor uw situatie.

Daarnaast kunt u bij Peters Aanhangwagens ook terecht voor aanhanger onderhoud en keuring. Het bedrijf is een BOVAG-Aanhangwagenbedrijf en voert daarom BOVAG-onderhoudsbeurten uit, waarbij uw aanhanger gekeurd wordt en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw aanhanger plaatsvindt. Het bedrijf geeft garantie op de verrichte werkzaamheden en aanhanger reparatie en voorziet uw aanhanger van een BOVAG-keuringssticker, indien uw aanhanger op alle inspectiepunten is goedgekeurd.

Peters Aanhangwagens biedt ook de mogelijkheid tot het huren van diverse soorten aanhangwagens voor zowel korte als langere termijn. Verder kunt u bij het bedrijf ook terecht voor het financieren, leasen en verzekeren van aanhangwagens. Het bedrijf heeft een zeer ruim assortiment aan paardentrailers, waarbij er voor elk type paard wel een geschikte paardentrailer te koop is. Het is mogelijk om een proefrit te maken met de trailer die u voor ogen heeft.

Het bedrijf werkt volgens het motto "Klant is koning!" en biedt daarom een uitgebreide dienstverlening en mogelijkheden voor maatwerk. U bent van harte welkom in de showroom aan de Vismeerstraat 10 in Heesch om de verschillende modellen te bekijken en samen met een medewerker te bespreken welke aanhanger of paardentrailer het beste past bij uw situatie.

Werkzaam in de onderstaande provincies
Categorieën
Locatie
Bedrijfsvideo
Stuur het bedrijf een bericht

  • No comments yet.
  • Add a review