Overig nieuws

Partners in Paardrijden introduceert het PiP-team voor verdere ontwikkeling van de paardensport

paarden paardensport paardennieuws

Partners in Paardrijden (PiP), een samenwerking tussen de FNRS en de KNHS, heeft een gespecialiseerd team opgezet om de paardensport verder te ontwikkelen. Het PiP-team zal zich richten op het verbeteren van producten en diensten voor manegehouders en hun ruiters.

Het PiP-team: een combinatie van ervaring en expertise

Het team bestaat uit drie leden met diverse achtergronden in de paardensport: Marc Jansen (projectleider), Swaen Brink (accountmanager vanuit FNRS) en Patricia Bronkhorst (accountmanager vanuit KNHS). Samen zullen zij werken aan een betere samenwerking tussen manegehouders, officials en instructeurs, en zullen zij zich inzetten voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten voor manegeruiters.

Focusgebieden

Het team heeft zich tot doel gesteld om zich voornamelijk op de volgende onderwerpen te richten:

  1. De FNRS KNHS Zit- en Springcompetitie: Het team werkt aan het aantrekkelijker maken en behouden van deze jaarlijkse competities voor manegebedrijven en ruiters.
  2. Doorontwikkeling van de Ruiteropleiding: Het team zal meewerken aan de verbetering van de opleiding voor manegeruiters en zoveel mogelijk aansluiting zoeken bij de praktijk, ruitersportcentra, instructeurs en officials.
  3. Implementatie van Bixie&Friends: Het team ondersteunt de uitrol en implementatie van het nieuwe Bixie&Friends-programma, gericht op (aspirant-)ruiters tot 12 jaar, op ruitersportcentra.

Met de oprichting van het PiP-team zetten Partners in Paardrijden een belangrijke stap voorwaarts in het verder ontwikkelen van de paardensport en het bieden van een passend aanbod voor zowel hippische ondernemers als ruiters.

 

Bron: KNHS

Aanbevolen artikelen

Nieuws van EquiHub

Minder lezen, meer weten

EquiHub maakt paardensportinformatie op internet toegankelijker voor Nederlandse en Belgische paardenliefhebbers. We houden lezers op de hoogte van relevante nieuws- en achtergrondartikelen uit nationale en internationale media.

Onze ervaren journalisten selecteren dagelijks belangrijke artikelen over de paardensport, waarna we een synopsis maken en een link naar het oorspronkelijke stuk bieden. EquiHub is zo een betrouwbare en uitgebreide bron voor paardenliefhebbers in Nederland en België.

Recent nieuws