Profielmogelijkheden EquiHub

Meertaligheid

Bij EquiHub is het mogelijk om de taal van de website aan te passen, zodat gebruikers het bedrijfsprofiel in hun eigen taal kunnen lezen. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en maakt het gemakkelijker om bedrijven en hun producten en diensten te begrijpen. Of je nu Nederlands, Engels, Duits of een andere taal spreekt, EquiHub zorgt ervoor dat jij als gebruiker altijd de informatie krijgt die je nodig hebt in de taal die voor jou het meest toegankelijk is.

Werkzaam in...

Bij het creëren van jouw bedrijfsprofiel op EquiHub kun je aangeven in welke provincies, landen of staten jouw bedrijf actief is. Zo kunnen potentiële klanten gemakkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn en weten ze direct of jouw bedrijf binnen hun bereik valt.

Vestigingsplaats en route

Met EquiHub wordt het nog makkelijker om bedrijven in de hippische sector te vinden. Als je je bedrijfsprofiel aanmaakt op EquiHub, wordt er automatisch een kaart gegenereerd met jouw adres. Bovendien kunnen klanten gemakkelijk een routebeschrijving opvragen, waardoor ze zonder enige moeite bij jouw bedrijf aankomen.

Uitgebreide galerij

Op het bedrijfsprofiel van EquiHub kun je verschillende afbeeldingen toevoegen om geïnteresseerden een duidelijk beeld te geven van jouw bedrijf en wat je te bieden hebt. Dit helpt potentiële klanten om een weloverwogen beslissing te maken en zorgt ervoor dat jouw bedrijf professioneel overkomt.

Visitekaartje

Op het visitekaartje van een bedrijf op EquiHub vindt u alle belangrijke informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te maken. Zo kunt u zien hoeveel reviews het bedrijf heeft en hoeveel sterren het heeft ontvangen. U kunt ook zien of het bedrijf op dit moment open is of gesloten, en vindt u de naam, het telefoonnummer en het adres. Het visitekaartje geeft ook aan in welke categorieën het bedrijf is ingedeeld. Door op het hartje te klikken, kunt u het bedrijf opslaan als bladwijzer.

Een blauw vinkje achter de naam van het bedrijf betekent dat het bedrijf geclaimd is. Dit betekent dat de eigenaar of beheerder van het bedrijf het profiel heeft geclaimd en gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de informatie correct is. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbaar bedrijf.

Claimen, delen, bewaren

Op EquiHub is het eenvoudig om als bedrijfseigenaar de vermelding van je bedrijf te claimen en zo meer controle te krijgen over je profiel. Daarnaast is het mogelijk om een vermelding te delen of op te slaan voor later. Door het delen of opslaan van de vermelding, vergroot je de zichtbaarheid van het bedrijf en kun je later eenvoudig het bedrijf terugvinden. Ook kun je als bezoeker van de website zien of het bedrijf geclaimd is door een blauw vinkje achter de naam.

Openingstijden

Op EquiHub kan de eigenaar van een bedrijfsprofiel eenvoudig de openingstijden aanpassen, zodat bezoekers precies weten of het bedrijf op dat moment geopend is. Dit voorkomt teleurstellingen en geeft een professionele indruk. Bovendien is het aanpassen van de openingstijden een fluitje van een cent, waardoor het niet veel tijd en moeite kost om dit actueel te houden. Zo weten potentiële klanten altijd waar ze aan toe zijn en kunnen ze op het juiste moment bij het bedrijf terecht.

Sociale media

Op het bedrijfsprofiel van HEquiHub kun je snel en gemakkelijk zien welke sociale media kanalen een bedrijf gebruikt. Door simpelweg op de icoontjes te klikken, kun je direct naar de verschillende kanalen worden geleid. Dit maakt het gemakkelijk om het bedrijf te volgen en op de hoogte te blijven van updates, nieuws en aanbiedingen. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er speelt bij je favoriete bedrijven in de hippische sector.

Tags

Op EquiHub zijn tags klikbaar en geven ze je direct toegang tot de zoekfunctie. Zoek je bijvoorbeeld naar een nieuw longeerpiste, dan kun je met de tag direct alle bedrijven vinden die deze service bieden. Dit maakt het vinden van het juiste bedrijf nog makkelijker en sneller.

Review

Meld je gratis aan en start direct met het delen van jouw ervaringen! Elk bedrijfsprofiel op EquiHub biedt de mogelijkheid om een review achter te laten. Nadat je jouw review hebt verzonden, wordt deze eerst gecontroleerd en daarna gepubliceerd. Houd er rekening mee dat hier enkele uren overheen kunnen gaan. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare aanbieder of leverancier. Het delen van jouw ervaringen helpt de hippische sector als geheel om te groeien en te verbeteren.

Diverse acties op de profielpagina

Met één druk op de knop heb je direct toegang tot belangrijke acties zoals bellen, een routebeschrijving opvragen, de website van het bedrijf bezoeken, een e-mail sturen, een review achterlaten of problemen met het bedrijf melden. Zo wordt het eenvoudig om met het bedrijf in contact te komen en jouw ervaringen te delen met de community.