Omschrijving bedrijf

Roelofsen Horse Trucks is al sinds 1987 dé specialist in hoogwaardige transportoplossingen voor paarden. Dankzij onze schat aan ervaring en ons specialisme zijn wij marktleider in Nederland en behoren wij tot de grootste spelers van Europa. Bij Roelofsen kunt u terecht voor maatwerk oplossingen, van praktische basistransportmiddelen tot zeer luxe horse trucks. Maar ook voor het huren of leasen van een paardenvrachtwagen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden passende verzekeringen en garanderen de beste service en onderhoud.

Specialistische, klantgerichte transportoplossingen met kwaliteit, functionaliteit, innovatie en service als kernwaarden; dat is waar Roelofsen voor staat. Wij bouwen voornamelijk maatwerk vrachtwagens, volledig afgestemd op de wensen en situatie van de klant. Alles is mogelijk: van een tweedehands tot een splinternieuwe Renault Master, MAN, Volvo, Mercedes of Scania als basis. Onze gemotiveerde vakmensen met hart voor hun vak staan garant voor de unieke, duurzame en hoogwaardige trucks die wij leveren. U bent van harte welkom in Raalte om de bouw van uw truck te komen bekijken.

Bij Roelofsen gaan wij graag vrijblijvend met u het gesprek aan over uw wensen en behoeften voor een paardenvrachtwagen. Samen bekijken we welke horse truck het beste aansluit bij uw situatie en welke opbouw en inrichting voldoen aan uw vraag. Op basis van uw wensen stellen wij vervolgens geheel vrijblijvend een offerte voor u op.

Naast de aankoop van een nieuwe of gebruikte paardenvrachtwagen bieden wij bij Roelofsen ook de mogelijkheid om tijdelijk te huren of te leasen. Van 2 tot 12 paarden, met en zonder living; wij bieden verschillende opties aan. Onze Paradossen vrachtwagens zijn zelfs te besturen met een B-rijbewijs en beschikken over airco en een achteruitrijcamera. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verzekeringen op maat en hoogwaardige service en onderhoud voor uw paardenvrachtwagen.

Kortom, bij Roelofsen Horse Trucks bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met paardenvrachtwagens. Bekijk onze actuele voorraad op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Onze gespecialiseerde vakmensen staan graag voor u klaar.

Werkzaam in de onderstaande provincies
Categorieën
Locatie
Bedrijfsvideo
Stuur het bedrijf een bericht

  • No comments yet.
  • Add a review