Blog

Waarom EquiHub jouw bedrijf in de infrastructuur kan helpen groeien

Als bedrijf in de hippische sector weet je hoe belangrijk het is om op te vallen tussen de concurrentie en je online aanwezigheid te vergroten. Maar hoe doe je dat op een gemakkelijke manier?

Gelukkig biedt EquiHub de oplossing! Dit unieke platform verbindt professionals en consumenten in de paardensportbranche en maakt het gemakkelijker om nieuwe klanten te vinden. EquiHub biedt je als bedrijf in de infrastructuursector de mogelijkheid om je bedrijf in verschillende categorieën, waaronder Infrastructuur, aan te melden. Hier kun je onder andere je manegebodems, paddocks, omheiningen, paardenbakzand, paardenboxen, hekwerken en verlichting aanbieden. Zo vinden klanten die op zoek zijn naar deze producten of diensten je bedrijf gemakkelijker.

Maar dat is nog niet alles wat EquiHub te bieden heeft. Je kunt ook tags toevoegen aan je bedrijfsprofiel, zodat je specifieke producten of diensten kunt markeren en gemakkelijker gevonden kunt worden door klanten met specifieke interesse.

En weet je wat het beste is? EquiHub is helemaal gratis voor de uiteindelijke doelgroep, zoals verenigingen, pensionstallingen en ruitersportcentra. Hierdoor zullen deze je vermelding op EquiHub snel vinden.

Wat zijn de voordelen van het aanmelden bij EquiHub? Hier zijn er een paar:

  • Vergroot je online zichtbaarheid en lokale vindbaarheid, zodat je makkelijker gevonden wordt door klanten, ook buiten onze landsgrenzen.
  • Presenteer je bedrijf professioneel en onderscheid je van de concurrentie.
  • Leg contact met andere bedrijven in de sector, doe nieuwe ideeën op en deel je kennis.
  • Voeg tags toe aan je bedrijfsprofiel om specifieke producten of diensten te markeren en gemakkelijker gevonden te worden door klanten die hier specifieke interesse in hebben.

En nu nog beter: EquiHub biedt automatische vertalingen aan voor verschillende talen, zoals Arabisch, Deens, Nederlands, Engels, Frans, Fries, Duits, Italiaans, Pools en Spaans. Zo kun je je bedrijfsprofiel in meerdere talen aanbieden en nog meer klanten bereiken.

Waar wacht je nog op? Meld je bedrijf aan bij EquiHub en laat je bedrijf groeien!

Aanbevolen artikelen

Nieuws van EquiHub

Minder lezen, meer weten

EquiHub maakt paardensportinformatie op internet toegankelijker voor Nederlandse en Belgische paardenliefhebbers. We houden lezers op de hoogte van relevante nieuws- en achtergrondartikelen uit nationale en internationale media.

Onze ervaren journalisten selecteren dagelijks belangrijke artikelen over de paardensport, waarna we een synopsis maken en een link naar het oorspronkelijke stuk bieden. EquiHub is zo een betrouwbare en uitgebreide bron voor paardenliefhebbers in Nederland en België.

Recent nieuws