Blog

Wat zijn de 5 voordelen van EquiHub in vergelijking met Google en Facebook

Als ondernemer is het belangrijk om zichtbaar te zijn voor potentiële klanten en doelgroepen. Google en Facebook zijn de twee grootste online platformen om deze zichtbaarheid te creëren. Echter, de hippische sector heeft een specifieke doelgroep en vereist daarom een platform dat hier specifiek op gericht is. EquiHub is zo’n platform en biedt ondernemers in de hippische sector unieke voordelen die niet te vinden zijn op Google of Facebook. In dit blog zetten we 5 voordelen op een rij.

1 Specifieke focus op de hippische sector
EquiHub is specifiek gericht op de hippische sector en biedt ondernemers in deze branche de kans om zich te richten op een specifieke doelgroep. Dit is anders dan Google of Facebook, waar je opgaat in de massa. Doordat EquiHub de hippische sector specifiek bedient, vergroot het de kans dat potentiële klanten en doelgroepen je vinden.

2 Gerichte zoekmogelijkheden
Op EquiHub zijn er gerichte zoekmogelijkheden die specifiek zijn voor de hippische sector. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld zoeken op paardenrassen of specifieke diensten of producten in de paardensport. Dit maakt het voor ondernemers in de hippische sector makkelijker om gevonden te worden door potentiële klanten die specifiek zoeken naar hun product of dienst. Bij Google of Facebook zijn deze zoekmogelijkheden niet zo specifiek.

3 Lagere advertentiekosten
Adverteren op Google en Facebook kan prijzig zijn en het is niet altijd zeker of je de juiste doelgroep bereikt. EquiHub biedt een goedkoper alternatief, terwijl je wel je doelgroep specifiek kan targeten. Hierdoor krijg je als ondernemer meer waar voor je geld.

4 Mogelijkheid tot interactie
EquiHub is een platform waar gebruikers interactie kunnen hebben met elkaar en met bedrijven. Hierdoor biedt het platform de mogelijkheid om in contact te komen met potentiële klanten en zakelijke partners. Bij Google of Facebook is er minder interactie mogelijk en is het lastiger om in contact te komen met de juiste personen.

5 Specifieke categorisering en vindbaarheid
Op EquiHub kun je als ondernemer je bedrijf specifiek categoriseren en vindbaar maken voor potentiële klanten. Hierdoor wordt het voor gebruikers makkelijker om gericht te zoeken naar bedrijven die aansluiten bij hun wensen en behoeften. Op Google en Facebook is het lastiger om deze specifieke categorisering te vinden en te benutten.

Kortom, EquiHub biedt ondernemers in de hippische sector unieke voordelen ten opzichte van Google en Facebook. Het platform is specifiek gericht op deze sector, biedt gerichte zoekmogelijkheden, is goedkoper in adverteren, biedt interactiemogelijkheden en niche-specifieke features. Door gebruik te maken van deze voordelen, vergroot je als ondernemer je zichtbaarheid en kansen in de hippische sector.

Aanbevolen artikelen

Nieuws van EquiHub

Minder lezen, meer weten

EquiHub maakt paardensportinformatie op internet toegankelijker voor Nederlandse en Belgische paardenliefhebbers. We houden lezers op de hoogte van relevante nieuws- en achtergrondartikelen uit nationale en internationale media.

Onze ervaren journalisten selecteren dagelijks belangrijke artikelen over de paardensport, waarna we een synopsis maken en een link naar het oorspronkelijke stuk bieden. EquiHub is zo een betrouwbare en uitgebreide bron voor paardenliefhebbers in Nederland en België.

Recent nieuws